Stiltewandeling

Stiltewandeling + yoga + meditatie op zondag 7 juli. Loop je mee?

Het mooie is: het is helemaal gratis! Gewoon, omdat ik het heerlijk vind om te doen en dit graag met jullie deel.

Heb je interesse? Stuur me dan even een berichtje. Leuk als je erbij bent!

Samen in stilte in de natuur
Misschien wandel jij ook wel eens in je eentje over het strand, door het duin of het bos. Dan ben je ook stil en geniet je van de rust en de omgeving. Dus waarom samen wandelen?

Een bijzondere ervaring
Als je samen met iemand wandelt en er wordt niet gesproken, dan wil je de stilte soms doorbreken. We voelen ons er een beetje ongemakkelijk bij. Wat voor gedachten komen er op in je hoofd? Waar dwalen je ze naartoe? De stilte geeft ons ruimte om onze aandacht op gedachten en emoties te vestigen, die anders aan ons voorbij zouden gaan. Je kunt het geluid van de zee en de geur van de lucht bijvoorbeeld intenser ervaren, omdat je niet wordt afgeleid door een gesprek of gedachten die daardoor in je opkomen.

We starten en eindigen met een begeleide meditatie. Op het strand doen we yoga oefeningen (bij mooi weer +/- een half uur).

Waar, wanneer en wat kost het?
Op zondag 7 juli organiseer ik een stiltewandeling + yoga + meditatie vanaf Noordwijk aan zee (parkeren kan in overleg bij mij in de buurt gratis). We lopen een mooi stuk door het duin en terug over het strand. We starten om 10:00 uur en wandelen in totaal zo’n 1,5 uur. Alleen bij slecht weer (regen) wordt de wandeling verzet.