Yogatherapie

Yoga(therapie) in de zorg

Yoga en zorgverlening 
Steeds meer professionals in de zorg ervaren de positieve effecten van yoga. Het kan een hele mooie aanvulling zijn op behandelingen van lichamelijke en psychische klachten.

Compassie staat voorop
Iemand die zich inzet om meer ruimte te creëren voor het intergreren van yoga in de medische wereld is Anneke Sips. Ze is psychiatrisch verpleegster, yogatherapeut en founder van Network Yoga Therapy en Network Yoga Therapy Academy.

Network Yoga Therapy
Werk je in de zorg en heb je interesse in yoga en hoe dit mensen met psychische klachten kan helpen? Sluit je dan aan bij het netwerk of volg Network Yoga Therapy op Facebook of Instagram. Hier komen professionals uit de zorg samen. Ze delen interessante artikelen en nieuwe onderzoeken en er is ruimte voor discussie over actuele onderwerpen.

In dit artikel lees je meer over de intergratie van yoga in de zorg.

2 thoughts on “Yoga(therapie) in de zorg”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *